inca

 

PROTECTION AND SOCIAL & ENVOIREMENTAL DEVELOPMENT ASSOCIATION

Login Form

News

Njoftim nr I

Tiranë 10 Maj 2014 - Dita Botërore e Shpendëve Shtegtar ka filluar të festohet nga viti 2006 dhe ka si qëllim që të sjellë në vëmëndjen e popullatës dhe të shërbejë...

Njoftim nr II

Tiranë 10 Maj 2014 - Dita Botërore e Shpendëve Shtegtar ka filluar të festohet nga viti 2006 dhe ka si qëllim që të sjellë në vëmëndjen e popullatës dhe të shërbejë...

Njoftim nr III

Tiranë 10 Maj 2014 - Dita Botërore e Shpendëve Shtegtar ka filluar të festohet nga viti 2006 dhe ka si qëllim që të sjellë në vëmëndjen e popullatës dhe të shërbejë...

Our Partners

 diva-consulting-logo  ministria-mjedisit-logo logo